Åben skole

Torsdag d. 5. november kl. 15-18 holder vi åben skole

Her kan du komme og se skolen samt få en uforpligtende snak med bestyrelsen, ansatte og skolelederen.

På Jejsing Friskole vægter vi en tryg og god skolestart højt. Meget af tiden undervises børnehaveklassen alene, så overgangen fra børnehave til skole ikke føles helt så anderledes, stort og svært. Det handler meget om at lære at gå i skole og blive klar til undervisning. Når børnehaveklassen ikke er alene er de sammen med 1.-2. klasse. Bl.a. i de kreative fag.

Allerede fra børnehaveklassen vil børnene møde vores læsevejleder, som sammen med gruppelæreren vil prioritere indsatsen for faget dansk og læsning højt.

VIGTIGT: i år med tilmelding pga. corona kontakt gerne skolen for at få en tid til din familie.

30747304 eller skoleleder@jejsingfriskole.dk