Børnehaveklassen

På Jejsing Friskole vægter vi en tryg og god skolestart højt. Meget af tiden undervises Børnehaveklassen alene, så overgangen fra børnehave til skole ikke føles helt så anderledes, stort og svært.  Det handler meget om at lære at gå i skole og blive klar til undervisning.

Når Børnehaveklassen ikke er alene er de sammen med 1.- 2. klasse. Bl.a. i de kreative fag.

Allerede fra børnehaveklassen vil børnene møde vores læsevejleder, som sammen med gruppelæreren vil prioriter indsatsen for faget dansk og læsning højt.